Гайтана: Нікому не потрібна війна

3 березня 2014, 15:47

Співачка Гайтана останнім часом рідко з’являється у пресі. Вона нічого не казала про Майдан, аж раптом вирішила взяти приклад з колег та висловитися з приводу ситуації у країні.

Гайтана закликала людей зупинитися, що не розв’язалася війна, бо вона нікому не потрібна.

"Зупиніться будь-ласка, люди! Заради любові та миру, зупиніться!!! Україні не потрібна війна!!! Нікому не потрібна війна!!! Доки дорослі ведуть війни за "щасливе майбутнє" - сотні та тисячі дітей по всьому світу позбавлені можливості жити в "щасливому сьогоденні", - заявила співачка.

Гайтана теж звернулася із закликом зупинити війну

"Чи не ми вчимо наших дітей тому, що зло породжує у відповідь примножене зло і що лише любов може врятувати цей світ? На кого ми перетворились? Адже жодна суперечка не варта життя!!! Де любов, про яку так багато говоримо і про яку нас навчають духовні наставники?" - запитала зірка.


"Ми забули хто ми є… Занурені в гріхах, перестали чути голоси совісті, а заради виправдання та досягнення своїх цілей, почали називати зло добром… А що ж тоді добре і що таке погано?" - звернулася Гайтана із запитанням.

"Хто ми є? Миротворці чи судді? Відкрийте своє серце для Бога, поки ще не пізно! Покайтеся і в ім’я Миру, зупиніть війну заради наших дітей і всього людства!!! Нехай Любов торкнеться наших сердець, а агресія поступиться місцем співчуттю. В ім’я Бога і миру у всьому світі!!!" - наголосила співачка.

Фото надане піар-службою співачки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів