Сестра Джулії Робертс звинуватила її в своїй смерті

3 березня 2014, 16:41

Якби Ненсі Моутс не була меншою сестрою голлівудської зірки Джулії Робертс, вона б і досі була жива.

Про це заявив наречений жінки, яка вкоротила собі віку, Джон Ділбек. Сама Ненсі обвинуватила своїх рідних у передсмертній записці.

Про це пише "The Daily Mail".

У своєму останньому листі Ненсі лишила розпорядження щодо свого майна. Матері та "так званим брату і сестрам" жінка заповіла "нічого, крім спогадів про те, що саме вони довели її до найглибшої депресії".


Ці слова покійної нареченої підтверджує Ділбек.

"Світ знає Джулію Робертс як сонечко Америки, але реальність зовсім не така", - говорить він.

"Усе своє життя Ненсі почувалася скривдженою Джулією. Джулія знущалася з Ненсі через її зайву вагу, називала її гладким нещастям. Ненсі скотилася в яму депресії та вкоротила собі віку", - стверджує Джон, який і знайшов тіло коханої.

Сестра Робертс убила себе та лишила записку-звинувачення

Провина в цій трагедії лежить на її сім’ї, говорить чоловік. Ненсі зростала в тіні Джулії, обожнювала її та потерпала від поганого ставлення до себе. У будь-якому конфлікті між ними родина ставала на бік більш успішної Робертс.

Зі слів Джона, Джулія була дуже щедра до меншої сестри, але, раз чи два на рік приїжджаючи додому, нещадно клювала її за зайву вагу.

Сестри серйозно посварилися в 2004-му, коли в Робертс народилися двійнята, і під час сімейного зібрання Ненсі зробила кілька їхніх знімків цифровим фотоапаратом. Джулія попросила, щоби сестра видалила фото, але Ненсі випадково лишила кілька штук. Помітивши це, Робертс влаштувала скандал і звинуватила її в тому, що вона хоче продати їх таблоїдам. Довіра між сестрами так ніколи і не відновилася.

Коли торік Ненсі нарешті розказала свою історію журналістам, це стало останньою краплею для Джулії, яка дуже береже своє особисте життя від широкого загалу. Джон каже, в останні місяці життя Ненсі від неї відгородилася вся сім’я. Ненсі не могла ані їсти, ані спати, її залежність від ліків та наркотиків узяла над нею гору.

"У неї були судоми. Вона стала параноїком стосовно Джулії, казала, що хоче "знищити" її та називала "оте стерво" та "чудовисько"… Вона втрачала розум, - пригадує Джон.

У прощальному листі, каже він, Ненсі просила вибачення в своєї мами за біль, якого їй завдає. У своїй смерті вона звинуватила сестер, Джулію та Лізу, стверджуючи, що це вони "зруйнували її та підштовхнули до цього кроку".

Джон та Ненсі були разом 5 років. На кремацію її родичі чоловіка не покликали.

Нагадаємо, тіло 37-річної сестри Джулії Робертс знайшли у ванні. Вона померла від передозування.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів