Кобзон відхрестився від листа Януковичу

6 березня 2014, 10:19

Вихідці з України - співак Йосип Кобзон та актори Василь Лановий та Еліна Бистрицька заявили, що не підписували листа до екс-президента Віктора Януковича.

У посланні до президента-втікача артисти буцімто закликали силою навести порядок в Україні.

Однак тепер Кобзон, Бистрицька та інші відхрещуються від листа Януковичу – вони нібито не знали, що підписують, повідомляє "Дождь".

Першим про те, що не закликав колишнього українського президента арештувати Кличка, Яценюка і Тягнибока, виступив Йосип Кобзон.


"Ніяких листів Януковичу із закликом заарештувати опозицію я не підписував. У мене є, звичайно, своя думку про ситуацію в Україні, але ніяких листів я не підписував", - заявив він.

Кобзон каже, що не підписував листа Януковичу

Також під оприлюдненим раніше листом стоять прізвища актриси Еліни Бистрицької, актора Василя Ланового, художника Віктора Дем'янчука.

Так, народна артистка Росії Бистрицька заявила, що ставила підпис під листом Януковичу, але дещо іншим.

"Я погоджувалася підписувати той лист Януковичу без ось таких от різких реплік. І збирав це пан Лях (голова правління Регіональної громадської організації "Рада земляцтв України"). У тому листі було прохання до Януковича, щоб він зважив свої можливості. Мені невластиві такі різкі повороти. Я завжди думаю, що буде з людьми", - пояснила вона.

У свою чергу Микола Лях заявив, що не був ініціатором підписання, йому самому запропонували його підписати, і там згадувалося лише про наведення порядку:

"Мене попросили погодитися або не погодитися з цим листом. Мені прочитали його по телефону, я сказав, так, порядок треба наводити конституційним шляхом, законним шляхом. Не було там нічого такого, щоб заарештувати опозицію".

Також Микола Лях додав, що не знає, хто є автором цього листа.

Фото ipress.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів