Брітні Спірз розгодовує бойфренд?

7 березня 2014, 13:38

Подейкують, в американської співачки Брітні Спірз знову проблеми з вагою.

Винен її добренький бойфренд Девід Лукадо, який частує кохану шкідливими смаколиками.

Про це пише "The Showbiz Spy", посилаючись на "National Enquirer".

Як розповідають джерела, 32-річна Спірз намагається тримати своє тіло в формі, адже попереду в неї ще два роки виступів у Лас-Вегасі. Але коханий чоловік їй у цьому не допомагає. Він торбами тягає Брітні її улюблені снеки та шоколадки.


"Брітні подобається, що Девід дозволяє їй себе побалувати. Їхнє улюблене заняття по вечорах – готувати домашню сирну піцу надворі, у дров’яній печі", - розповів інформатор.

Брітні Спірз гладшає через бойфренда?

Така поведінка категорично не влаштовує батька та опікуна співачки, Джеймі Спірза. Він навіть пригрозив Девідові, що викине його з життя Брітні, якщо він продовжить їй потурати.

"Найкраща фізична, душевна та емоційна форма для неї (Брітні) – це коли вона перебуває на жорсткій дієті з обмеженням цукру та великою кількістю протеїну, займається у спортзалі п’ять разів на тиждень", - зазначило джерело.

"Брітні весь час із захватом розказує, який чудовий, простий хлопець Девід. Але її друзі побоюються, що його шкідливі звички не підуть їй на користь", - додав співрозмовник видання.

Нагадаємо, попередник Лукадо, Джейсон Тревік із Брітні так не панькався. Подейкували, він навіть не соромився робити їй зауваження щодо особистої гігієни. Нагадаємо, батько співачки свого часу дозволив Джейсону частково взяти на себе опікунство над зіркою.

Фото з Тwitter Брітні Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів