Брітні Спірз скасувала заручини

12 січня 2013, 10:30

Найзаможніша співачка Брітні Спірз скасувала заручини зі своїм нареченим Джейсоном Тревіком.

Про це поп-зірка заявила у п'ятницю, повідомляє "Reuters".

"Джейсон і я вирішили скасувати наші заручини. Я завжди любитиму його, і ми залишимося добрими друзями", - йдеться в заяві Брітні.


Про причини розриву Спірз розповідати не стала. Так само відбувся ввічливою заявою й екс-агент артистки, а тепер ще й її колишній хлопець Джейсон Тревік.

"Ця глава закінчується для нас і починається нова. Я любитиму і доглядатиму за нею і її хлопчиками, і ми будемо близькі назавжди", - заявив Тревік.

Нагадаємо, Брітні Спірз та Джейсон Тревік почали зустрічатися в травні 2010-го року. А в грудні 2011-го закохані повідомили про заручини.

Спірз та Тревік так і не дійшли до вівтаря

Для Спірз цей шлюб міг би стати третім. Вперше артистка сходила під вінець у 2004-му році у Лас-Вегасі. Шлюб із другом дитинства Джейсоном Александром протривав всього лише 55 годин, після чого співачка скасувала союз.

Згодом Брітні вийшла заміж за танцюриста Кевіна Федерляйна. Однак у 2006-му році пара розлучилася. Від Федерляйна у зірки залишилося двійко синів. Щоправда, подейкують, що справжнім батьком первістка Брітні є не Кевін, а його рідний брат Крістофер.

До слова, разом із заявою про скасування заручин з Тревіком, Брітні повідомила, що залишає талант-шоу "The X Factor", у якому вона була суддею.

"Прийшов час повернутися в студію", - заявила Спірз, останній альбом якої, "Femme Fatale", вийшов в березні 2011-го року.

Фото Reuters з сайту odt.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів