Лазарєв зізнався, чому захищає геїв

11 березня 2014, 15:54

Російський співак Сергій Лазарєв відверто розповів, чому підтримує геїв та виступає проти закону проти пропаганди гомосексуалізму в Росії.

Про активний захист секс-меншин артист розповів у розмові з Катериною Осадчою у "Світському житті".

"Адекватні люди розуміють, що ситуація з цими законами робиться для того, щоб відволікти увагу від справжніх проблем. У нас всі думають, що кількість геїв невелика і усі вони схожі на Борю Моїсеєва. Це такі ж люди, вони можуть любити і я не розумію, чому влада в моїй країні не розуміє таких речей", - зазначив Сергій.

На запитання, чому ж він став останнім часом захищати геїв, співак пояснив:


"Останнім часом про це стали частіше казати. Коли в новинах чуєш дурні ідеї, на кшталт "давайте повернемо кримінальну статтю", ти ж розумієш, що це - абсурд? Я маю свою думку, я її не приховую, я її висловлюю. Люди повинні висловлюватися".

Лазарєв зізнався, чому захищає геїв

Що ж до чуток про те, що він сам має нетрадиційну орієнтацію, Лазарєв дещо ухилився від відповіді.

"Завжди існують люди, які собі щось вигадують. Я висловлюю свою думку дорослої людини, 30 років, із досвідом. Думку людини, яка бачила світ, яка має багато друзів-геїв. Який у тому бізнесі, де є геї, які є чудовими людьми та друзями. Я захищаю друзів, людей, які повинні бути щасливими і хочуть бути щасливими, а якісь упирі хочуть їм завадити. Я цього не розумію", - пояснив Сергій.

Наостанок артист зізнався, чому досі не одружений та не має дітей.

"Я не можу бути татом, який бачить дитину раз на рік, а виховує її мама", - заявив Лазарєв, який сам виріс без батька.

Фото з Instagram Лазарєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів