Кума Тимошенко: Схиляюся перед зірками, які підтримали українців

13 березня 2014, 12:43

Наталія Юсупова, більш відома як кума Юлії Тимошенко, висловилася з приводу публічних людей, які підтримали українців у цей непростий час.

Світська левиця зауважила, що розчарована тими зірками, які ніяк не виразили свою громадянську позицію. Про це Наталія написала у Facebook.

"Всі обговорюють список діячів культури РФ, які підтримали політику Путіна щодо Криму. Ви знаєте, я думаю, може їх навіть не запитали, особисто мені складно повірити, що Безруков або Співаков, могли це підписати. Звичайно, публічна людина в цей складний час, зобов'язаний проявити свою громадянську позицію, тому що, багато людей чекають думки своїх кумирів і улюблених артистів", - заявила Юсупова.

Юсупова вважає свої пости у соцмережі громадянською позицією?

Вона також зізналася, що дуже розчарована українськими зірками і публічними людьми, які віддали перевагу "відсидітися "в засідці", вичікуючи, хто здобуде перемогу".


"На мій погляд, це боягузтво і зрада. Після лютневих подій, зірки почали виповзати і кричати, що вони за мир і за народ, але невже гонорари важливіше любові ваших шанувальників, людей, які зробили вас зірками?" - обурилася екс-Ветвицька.

"Невже у тієї же Повалій, Лорак або Лободи, не знайшлося часу або слів для матерів, що втратили синів, адже самі мають дітей... Я схиляюся перед зірками, журналістами, публічними людьми України і Росії, які підтримали з самого початку український народ. У цей час, немає людей поза політикою, є громадянський обов'язок! Влада змінюється, а любов народу, це назавжди", - наголосила Наталія.

Нагадаємо, Юсупова кілька разів ходила на Майдан та навіть допомагала його прибирати.

Фото "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів