Кума Тимошенко змінює прізвище через ТаблоID?

21 серпня 2013, 10:49

Світська дама Наталія Ветвицька знову обурена через ТаблоID. Жіночка вирішила змінити прізвище, бо її називають кумою Тимошенко, а також не задоволена коментарями до публікації про її сина.

Своїми намірами Наталія поділилася на сторінці у Facebook.

"Півгодини тому заголовок був "Син Ветвицької", зараз змінили на "Хрещеник Тимошенко", на інших сайтах те саме! Невже тепер мій син став чиєюсь рекламою?? Вибрали позитивний образ, я розумію! Це мій син і моя дитина, я його виростила і виховала, а хто його хрещені - це другорядне питання!", - написала жіночка.

"Таблоїд – найбільш нікчемне видання, неповнолітнього підлітка, в коментарях обзивають останніми словами, це не люди пишуть, а тролі і платні журналісти з Таблоіда! Виродки, вже за дітей взялись! Скажіть, є за це кримінальна стаття?" – зазначила Ветвицька, маючи на увазі публікацію про бажання її сина бути президентом.


Ветвицька розізлилася через коментарі читачей ТаблоID

А пізніше вона додала:

"Подала документи на зміну прізвища! Назавжди прощаюся з прізвищем Ветвицька! Мені сьогодні сказали, що я цікава людям через те, що я Кума, що я користуюся знаменитим прізвищем хрещеної мого сина і прізвищем колишнього чоловіка, нардепа".

Так от я не претендую на пізнаваність, на зірковість, мені не треба, щоб про мене писали і говорили, що я Кума, не пишіть взагалі нічого і не спілкуйтеся зі мною! У мене є родинне прізвище, тож почну все з нуля. Тільки моя сім'я мені допомагала і підтримує в житті і друзі! Більше ніхто", - резюмувала Наталія.

До слова, матеріал про сина Ветвицької базувався лише на його висловах у програмі "ТСН. Особливе" та "Багаті теж плачуть".

Нагадаємо, торік Ветвицька обіцяла розмазати ТаблоID іменем Януковича і Ахметова.

Фото з Facebook Ветвицької

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів