Хвора Фріске намагається вести світський спосіб життя

13 березня 2014, 15:54

Російська співачка Жанна Фріске, яка хвора на рак мозку, намагається не здаватися й налаштована перемогти страшний недуг.

Про стан Жанни розповіли її батько Володимир та найближча подруга екс-"Блестящая" Ольга Орлова у програмі Андрія Малахова "Пусть говорят".

Наразі Фріске перебуває на реабілітації в Маямі після того, як пройшла курс лікування в американській клініці "Memorial Sloan-Kettering Сenter".


Жіноче свято 8-ме березня співачка зустріла разом з цивільним чоловіком Дмитром Шепелєвим і сином Платоном. Жанна докладає усіх зусиль, аби якомога скоріше перемогти хворобу.

"Жанна виконує розпорядження лікарів. Надія є. Ми налаштовані тільки на перемогу. Возимо Жанну на прогулянки, в ресторани. Були нещодавно разом на манікюрі-педикюрі. Ведемо світський спосіб життя", - цитує Орлову "Экспресс-газета".

Подруга планує повернутися до Фріске за кілька днів, а покищо поруч із хворою артисткою знаходяться її мама і син Платон.

Батько Жанни Фріске Володимир розповів, як дізнався про хворобу доньки

Батько Жанни Володимир Борисович так само зізнався, що їй стало трохи ліпше, пише "Комсомольская правда".

"Сьогодні з дочкою розмовляв. Голос у неї, начебто, бадьорий. Сказала, що почувається набагато краще. Єдине - весь час спати хочеться", - зізнався чоловік.

Вперше батько Фріске розповів про те, як її близькі дізналися про страшну хворобу. Адже Жанна тривалий час намагалася приховувати діагноз від батьків.

"Я дізнався десь на початку червня, коли у неї перші ознаки почалися. Дружина зателефонувала, сказала, що Жанна скаржиться на головні болі. Коли вона почала говорити, які у неї симптоми, я відразу заліз в Інтернет. Зрозумів, що це таке, почав дзвонити і говорити, щоб вона терміново пішла до невропатолога і зробила МРТ", - пригадав Володимир.

Однак Жанна тоді відповіла батькові, що дочекається Діму й лише тоді піде обстежуватися. Але Володимир Борисович поставив доньці ультиматум, що першим же рейсом прилетить до неї, якщо вона негайно не піде до лікаря.

"Зрештою вони пішли до лікаря, зробили МРТ. Потім приїхав Діма, і в цей же день її забрала "швидка". Ну а далі вони мені не говорили. Я знав, що там щось не те. Говорили, що все нормально, що лікарі тільки аналізи візьмуть і на другий день вона буде вже вдома", - розповів батько Фріске.

Щоправда, чоловік розумів, що з донькою щось не те й одразу ж вилетів до Маямі. А коли побачив Жанну, то зрозумів, що це біда.

Нагадаємо, офіційно про хворобу Жанни Фріске стало відомо в січні цього року.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів