Йохансон кликали заміж за солодкі пундики

13 березня 2014, 17:12

Актриса Скарлетт Йохансон має секретну зброю, перед якою не встоїть жоден чоловік. Зірка заявила, що її кликали заміж тому, що вона вміє пекти смачнющі бананові маффіни.

Іще Скарлетт пригадала, як почувалася, коли її голі фото вкрав хакер.

Про це вона говорила в інтерв’ю журналові "Metro", пише "Contact Music".

"Моя фірмова випічка - це веганський банановий маффін з шоколадними чіпсами… Можу скромно сказати, що за нього мені пропонували вийти заміж", - похвалилася Йохансон.


Іще 29-річна зірка запевнила, що вже не намагається жити "нормально" та прийняла свою публічність як невід’ємний атрибут своєї роботи.

Йохансон уміє пекти маффіни

"…Коли ти приймаєш свою долю бути впізнаваною людиною, яка більше не є анонімом, гадаю, набагато простіше призвичаїтися до цього, якщо ти весь час не намагаєшся бути "нормальною", - зазначила актриса.

Водночас Скарлетт зізналася, що не завжди так спокійно ставилася до цікавості людей щодо її особистого життя. Особливо вразив її той випадок, коли її пікантні фото опинилися в інтернеті.

"Кілька років тому зі мною трапився той огидний інцидент із хакерством, церез це я стал почуватися параноїчкою. Але я намагаюся не дати цьому мене зачепити", - сказала Йохансон.

"Атрибут цієї роботи – відчуття, що я захищаю не лише моє особисте життя, але й життя моєї сім’ї, мого партнера, мій стиль життя, мою адресу, все", - додала акторка.

Нагадаємо, якщо вірити джерелам журналу "People", Скарлетт уже чекає на первістка від свого нареченого Ромена Доріака.

Фото з Іinstagram Скарлетт Йохансон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів