Дочка Сумської змінить громадянство?

17 березня 2014, 10:20

Актриса Ольга Сумська зізналася, що її старша донька Тоня, яка навчається у Москві, може змінити громадянство.

Про це народна артистка України розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

"Слава Богу, що Антоніну хоча б не називають бандерівкою в Щукинському училищі. Важко всім нам зараз. Сьогодні навіть йдеться про те, що Антоніна буде змінювати громадянство. Вона зараз цим займається і в неї, я маю надію, буде паспорт громадянки Росії", - зазначила Сумська.

На запитання про те, чи не намагалася вона переконати доньку залишитися у Києві, Ольга відповіла:


"Ми вже переживаємо другу революцію. Десять років тому я одна з перших стояла на Майдані. Через це я була звільнена з театру Лесі Українки, і ніхто з тієї влади не захистив.

Донька будує своє життя, це її шлях. Вона отримала тут вищу освіту, не знайшла тут роботи і поїхала шукати своє місце під сонцем у Росії. Хай їй там пощастить".

Сумська: Важко всім нам зараз

Також Сумська зауважила, що про зміну громадянства доньки подумувала ще торік.

"…Адже отримати роботу з українським паспортом, навчаючись у Москві, нереально. Якщо ти хочеш працювати в російському театрі, а Тоня закінчує Щукінське училище і мріє про сцену у театрі Вахтангова, туди потрапити з українським паспортом нереально. Всі так робили… Це не змінює наших уподобань, патріотизму і любові до батьківщини. Це тільки робочий паспорт, не більше того", - запевнила Сумська.

Сама ж актриса пожалілася, що з листопада сидить без роботи.

"…Грудень, січень, я поки що безробітна. Я не отримую зарплату на Першому національному, в мене немає зараз проектів. Тобто, все зупинилось. Роботи немає ніякої зараз", - зауважила Ольга.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів