Валерія розхвалила "сміливого і мудрого" Путіна

17 березня 2014, 17:15

Російська співачка Валерія, яка нещодавно втратила дитину, вирішила вкотре висловити свою політичну позицію.

Артистка опублікувала у своєму блозі велике звернення, де заявила, що їй надсилають образи та пояснила, чому поважає та підтримує президента Володимира Путіна.

Так, спершу Валерія зауважила, що вона не з тих, хто пливе за течією.

"Я завжди намагаюся скласти власну думку щодо тієї чи іншої події і, що важливо, не боюся його а) висловити і б) відстоювати", - написала співачка, додавши, що не претендую на звання авторитетного політичного аналітика.


Однак артистка впевнена, що її "досвід і кругозір" дозволяють їй скласти для себе загальну картину процесів, що відбуваються і керуватися нею у своїх діях і висловлюваннях.

"Не всі це знають, але у мене в самої українське коріння, і мені шалено боляче бачити той хаос, який зараз панує в Україні. Менше за все на світі мені б хотілося, щоб я і мої діти стали сучасниками безпрецедентних військових дій між споконвічно братськими народами Росії та України", - заявила Валерія.

Валерія буквально заспівала хвалебну оду Путіну

"Я не виступаю за варіант вторгнення наших збройних сил на територію іншої держави, я проти війни! Проте ж я підтримую нашого президента, бо я є частиною тієї абсолютної більшості, яка вже не вперше довірила йому встати біля керма країни", - додала вона.

Окрім цього артистка пояснила, чому так тепло ставиться до Путіна:

"Я поважаю його позицію, бо треба володіти не тільки неабиякою сміливістю, щоб піти на крок, який свідомо викличе невдоволення і докори з боку світової громадськості, але і стратегічною мудрістю, щоб одним тільки натяком на можливе застосування сили припинити загрозу кровопролиття".

Так, Валерія впевнена, що "саме рішучі дії Путіна не допустили поширення в Криму свавілля насильства з боку нової незаконної влади України"

"Так, я, як і багато хто в Росії, вважаю політичною несправедливістю те, що споконвічно російська територія Кримського півострова була колись передана Україні, проте це історичний факт, змінити і вплинути на який Росія не може з низки причин. Хто може це зробити, так це саме населення Криму, зрештою право на самовизначення народів, закріплене в Статуті ООН, ще ніхто не відміняв", - додала вона.

Артистка зауважила, що кримчани мали право провести референдум, "коли Україна охоплена хвилею націоналізму і ксенофобії":

"Референдум у Криму - це історична подія, яка покаже, чи збігається думка цілого народу з рішенням, прийнятим колись одним не найбільш однозначним політиком".

Окрім цього Валерія обурилась, що українська влада буцімто хоче заборони деяким російським артистам приїздити з концертами до України.

"Деякі депутати пропонують заборонити нам в'їзд в Україну, у когось відбирають звання. Невже перед українським урядом зараз не стоїть більш важливих і глобальних завдань, ніж позбавити своє населення можливості культурно провести вечір, відвідавши концерт улюбленого артиста?" - зауважила вона.

"На даний момент найстрашнішим ворогом нової української влади є не кілька десятків діячів культури, а вона сама", - резюмувала Валерія.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів