Догілєва про Росію: Залізна завіса ось-ось накриє по новій

18 березня 2014, 16:07

Російська актриса Тетяна Догілєва шокована тим, що нині відбувається в Росії.

Про це артистка написала у блозі видання "Сноб", назвавши своє послання "Страшний сон мого покоління".

"Моє життя було всяким: і щасливим, і нещасливим, а іноді просто дуже нещасливим. Нашому поколінню багато всього випало, зникла одна країна, з'явилася інша, а тепер ось знову з'являється та, колишня. Тільки вже без всього хорошого, що було в ній", - почала Догілєва.

Вона згадала, що у Радянському Союзі не знали що їздити дивитися інші країни і континенти - це взагалі-то нормально для громадян процвітаючих країн.


"Дивно нам все це було. Потім залізна завіса впала і світ нам відкрився. Ось і зараз я сиджу в жаркій Домінікані, а в Москві проходить мітинг проти війни. Хтось, правда, і "за" крокує", - додала акторка.

За словами Тетяни, у зовсім погані часи вона думала: "Все ж таки хоч і важко, але не так, як в інші часи, до мене. Війни немає, Сталіна немає".

Догілєва вважає, що ось-ось у Росії знову буде Залізна завіса

"А от ніколи не кажи "ніколи". Тепер ось і війна практично на порозі, і Сталін у пошані, та й залізна завіса, схоже, ось-ось накриє по новій. Так би мовити, "Ласкаво просимо на дискотеку сімдесятих!" - зауважила вона.

"І знову по телеку триндить, що навкруги нашої країни одні прокляті вороги, тільки тепер і українці ворогами раптом стали", - обурено додала актриса.

Сама ж Догілєва зізналась, що нещодавно їздила на зйомки до Києва. Але спершу дуже переживала, бо думала, що там починається війна.

"Мені якось соромно було до них їхати. А вони навіть не зрозуміли, про що я. "Не вірте нікому. У нас все дуже спокійно в Києві". І правда, слова мені ніхто поганого не сказав, погляду косого не кинув", - розповіла Догілєва.

"Передача була і російською, і українською, ну ніякого утиску і образ росіян я не помітила, що от зі мною зробиш?! А потім і по вулицях походила - все спокійно, місто живе своїм звичайним життям. Я тепер теж "п'ята колона"? Ось тільки за те, що написала правду?" - додала вона.

На думку актриси, правда тепер нікому не потрібна. Мовляв, зараз патріотизм в тренді:

"Ну-ну...Страшнувато сильно від усього цього, брехати не стану, але тільки я вже немолода, пожила багато чого бачила в житті, а от вам, молодші... Що ж... Тепер вам танцювати під музику сімдесятих, причому вітчизняного виробництва музику, іншу- то оголосять ворожою...".

"Кіно знову стане тільки вітчизняним, тільки зніматися там будуть ті самі 500 (чи скільки?), які листа правильне підписали. Ну і Бог їм у поміч, трудівникам сцени і екрану". <…> Я -то вже відзнімалась... Ех , яскрава, тепла Домінікана ! Попрощатися, чи що, з тобою на віки вічні ? Чи побачимося ще? Хто знає..." - закінчила Догілєва.

Фото kinomusyk.ws

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів