Вінслет пояснила, як обирала сину ім’я

19 березня 2014, 13:29

Британська акторка Кейт Вінслет докладно розказала, чому її третя дитина зветься "Ведмедем" та "Полум’ям".

Як вона та її рідні обирали ім’я для малого Беара Блейза, зірка згадала, прийшовши на ток-шоу Еллен ДеДженерес, пишуть "New York Daily News".

Як розповіла 38-річна актриса, коли вона носила старших дітей, Мію та Джо, то не давала їм імен до народження. Вона відчувала, що спершу мусить побачити маля, щоби зрозуміти, яке ім’я йому пасуватиме.

"Але, звісно, цього разу вже були Мія і Джо,і протягом усієї вагітності точилися розмови навколо того, як ми назвемо малюка. І це було справді прекрасно, що вони були дуже залучені до цього, й ми досить рано зійшлися на імені Беар", - розповіла Вінслет.


Синок Вінслет зветься Ведмідь Полум’я

Прізвисько "Ведмідь" було в одного з друзів дитинства Кейт. Друге ж ім’я, що означає "Полум’я", синок зірки та її третього чоловіка отримав на честь драматичної події, яка звела їх разом.

"Друге ім’я Беара – Блейз, бо ми з чоловіком фактично зустрілися на пожежі… Дім згорів, а ми вижили. Тож нам хотілося (ім’я), пов’язане з вогнем, і ми придумали Блейза", - пояснила Кейт.

Іще зірка додала, що татове прізвище, Рокнролл, малому вони не стали давати з очевидних причин.

Нагадаємо, та "доленосна" пожежа сталася в маєтку Недового дядька, Річарда Бренсона. Кейт Вінслет тоді героїчно врятувала бабцю.

Фото з Facebook –сторінки, присвяченої Кейт Вінслет

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів