Білл Клінтон вляпався у секс-скандал

20 березня 2014, 13:08

Не встигли вщухнути чутки щодо роману екс-президента США Білла Клінтона з актрисою Елізабет Херлі, як він знову виявився вплутаним у секс-скандал.

Ім’я 67-річного політика буцімто спливло під час розгляду в суді справи його приятеля, такого собі Джеффрі Епштейна. Ідеться про сексуальні оргії з дуже молодими дівчатками.

Про це пише "Radar Online" з посиланням на "National Enquirer".

Епштейн свого часу відсидів 13 місяців у тюрмі за схиляння неповнолітньої до проституції. Тепер він судиться з двома юристами. У документах по цій справі неодноразово зустрічається прізвище Клінтона.


"Ім’я колишнього президента зустрічається десятки разів у поданих нещодавно документах", - стверджує видання.

Білла Клінтона "зачепив"секс-скандал

Зокрема про нього йде мова в одній із розшифрованих телефонних розмов. Якась пані розказує, що на острові, що належить Епштейну, гостював Клінтон та ще кілька жінок, серед яких двоє молодих дівчат.

На питання, чи відбувалися на тому острові регулярно сексуальні оргії, співрозмовниця відповіла, що так.

У документах є підтвердження того, що Клінтон у період між 2002-м та 2005-м роком кілька разів подорожував приватним літаком Епштейна. У телефонних розмовах є згадки про "послуги", зроблені Біллові.

Як зазначає видання, цей скандал дуже потішить ворогів Гілларі Клінтон, котрі прагнуть не допустити її перемоги в президентських виборах 2016-го року.

Нагадаємо, Білла Клінтона нещодавно підловили для фото дві повії.

Фото з Facebook Білла Клінтона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів