Положинський до військових: Давайте не зневірюватися! ВІДЕО

20 березня 2014, 19:29

Лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський записав відеозвернення військовослужбовців Криму.

Співак звернувся в першу чергу до морських піхотинців з 1-го феодосійського батальйону, з якими у його колективу склалися особливі творчі стосунки.

"Розумію, що зараз ви знаходитеся у стані не тільки психологічного і фізичного тиску, а ще й у такому підвішеному стані невизначеності", - сказав Сашко.

"На скільки я розумію ні в.о. головнокомандуючого Збройними Силами України, ні призначений за партійною квотою міністр оборони України не дають вам чітких наказів, як ви повинні діяти за даних обставин", - додав він.


Лідер "Тартаку" пояснив, що розуміє, що через цю невизначеність та постійне чекання у військових можуть виникнути питання: "Та на що це все потрібно? Та заради чого? Заради кого?".

"Мої слова до вас стосуються того, що є заради чого і заради кого – заради всіх нас, заради всіх українців, заради всіх людей у всьому світі, які вболівають за долю України, заради майбутнього нашої держави", - пояснив він.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Положинський також впевнений, що українці зможуть створити таку армію, в якій захочеться служити кожному здоровому, повноцінному чоловікові:

"Тому що це буде престижно, тому що це буде перспективно, тому що це буде почесно і тому що це буде, в тому числі, і матеріально вигідно".

Однак співак зауважив, що все це майбутнє – яке починається сьогодні, і все залежатиме від того, як кожен з українців діятиме – і військовий і цивільний.

"Чи здатен буде витримати це, чи не махне рукою, чи готовий буде дійсно багато і наполегливо працювати, проявити найкращі якості, найкращі чесноти. Врешті-решт зберегти свою власну гідність, свою власну честь", - пояснив Сашко.

"Давайте не зневірюватися! Давайте не втрачати надію на те, що ми зможемо досягти того життя про яке кожен з нас мріє – життя щасливого, життя успішного. Життя, в якому не буде чорних смуг, а лише переважно світлі", - додав він.

"Тримайтеся! Україна з вами! Українці з вами!", - заявив на останок Положинcький.

Сашко сподівається, що військові у Криму зможуть вчасно почути й побачити його звернення та сподівається, що зможе якось зустрітися з військовими особисто.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів