У Росії скасували усі концерти "Бумбокс"

21 березня 2014, 11:01

У Росії скасували концерти української групи "Бумбокс", лідер якої Андрій Хливнюк виступав на підтримку Майдану.

Про це в ефірі ранкового шоу Матвія Ганапольського на "Радио Вести" повідомив продюсер групи Олексій Согомонов.

"Зазвичай якщо в березні у нас 9-11 концертів , з них половина в Росії, то зараз концертів немає", - розповів Согомонов.

Він зазначив  що конкретно групі ніхто не відмовляв.

"Мали бути концерти, але їх просто познімали", - зауважив Согомонов.

Як відомо, раніше депутат Санкт-Петербурга Віталій Мілонов запропонував не пускати на територію Росії українських знаменитостей, які підтримують нову владу країни. Зокрема, мова йшла й про гурт "Бумбокс".

Андрій Хливнюк опбулікував фото з Лією Ахеджаковою: "Пишаюсь знайомством з вами і дякую за теплі слова підтримки всім нам!"

"Від Мілонова були погрози, безумовно. Але я не ображаюся на людей, скажімо так, дурних", - прокоментував продюсер Согомонов.

"Ми грали концерт в Москві прямо після його заяви. Я вдячний організаторам, що вони не побоялися, але глядачів було менше звичайного", - зазначив він.

До слова, сам соліст "Бумбокс" Андрій Хливнюк днями написав у себе у Facebook:

"Буквально, декілька слів: За 10 років існування, гурт "Бумбокс" не зазнав жодних утисків за пісні російською мовою в Україні. Брати і сестри, друзі Росіяни, все це мине, побачимось!".

Нагадаємо, Хливнюк активно підтримував Майдан – особисто на своєму автомобілі перевозив поранених. Окрім цього співак записав кілька щирих відеозвернень до влади та військових.

Фото з Facebook Хливнюка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів