Шовковський не поїде до російського Криму

24 березня 2014, 12:37

Футболіст Олександр Шовковський заявив, що не збирається їхати до російського Криму, де він зазвичай відпочиває з родиною.

Крім того, капітан київського "Динамо" всерйоз замислився про свою політичну кар’єру.

Про це він розповів в ефірі "Світського життя".

Олександр вже казав, що після закінчення спортивної кар’єри може податися до політики. А зараз він дуже переживає за долю країни після Майдану.


"Все стало з ніг на голову. Ми втратили цілісність, нам боляче бачити, як ріжуть нашу країну, від неї відірвали шматок. Але цю проблему мають вирішувати наші політики. Ми подивимося, як вони це зроблять", - зауважив Шовковський.

Шовковський: Боляче бачити, як ріжуть нашу країну

"Майдан, за який стояли люди, мусить бути в наших серцях, політики мають розуміти, що люди боролися не за тих, хто зараз при владі. А за зміну правил, які були", - додав він.

"Можливо, я зроблю все для того, аби стати політиком. Не можу про це говорити. Тому що я зараз чинний спортсмен. Після закінчення спортивної кар'єри про це можна буде розмовляти. Я ніколи в своєму житті не хотів зарано говорити про своє майбутнє", - зізнався футболіст.

Шовковський з родиною щороку відпочиває на віллі співачки Софії Ротару у Ялті. Але тепер, коли Крим став іншою державою, Олександр не збирається туди знову.

"Якщо Крим буде російським, я точно не поїду", - заявив спортсмен.

До речі, Шовковський служив в армії.

"Я пройшов повний курс підготовки молодого бійця, я рядовий", - повідомив він і додав, що якщо батьківщина накаже – він піде воювати.

Фото "Bestin.ua" з Facebook Шовковського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів