Путін офіційно розлучився

2 квітня 2014, 10:36

Президент Росії Володимир Путін офіційно розлучився з дружиною Людмилою.

Цей факт лише зараз підтвердив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков, передає "ИТАР-ТААС".

На офіційному сайті в розділі "Біографії президентів Росії" внесено зміни. Зокрема, зникла згадка про дружину Путіна.

На запитання, чи означає коректування біографії оформлення офіційного розлучення, прес-секретар російського президента сказав:


"Це означає, що розлучення відбулося".

Путін викреслив колишню дружину з офіційної біографії

Цікаво, що на офіційному сайті Кремля в біографії нинішнього президента згадані тільки дочки Марія та Катерина. А от на особистому сайті Путіна досі є розгорнута інформація про весілля та життя з дружиною.

Нагадаємо, Володимир і Людмила Путіни оголосили про свій намір розлучитися 6-го червня 2013-го року. Подружжя, яке прожило у шлюбі майже 30 років, пояснило своє розлучення зайнятістю президента.

"Вся моя діяльність, вся робота пов'язана з публічністю, абсолютною публічністю. Комусь це подобається, комусь - ні, але є люди, які абсолютно з цим не сумісні", - сказав тоді Путін.

Людмила Путіна "троллить" екс-чоловіка жовто-блакитним вбранням?

Він додав, що тим не менш "Людмила Олександрівна відстояла цю вахту вже 9 років".

"Можна сказати, цивілізоване розлучення. Наш шлюб завершено у зв'язку з тим, що ми практично не бачимося. Володимир Володимирович повністю занурений в роботу, діти наші виросли, вони живуть кожен своїм життям. Так склалося, що у нас у кожного своє життя. Я не люблю публічність, перельоти для мене складні", - зізналася колишня перша леді.

Фото з сайту Путіна та Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів