Деньов розкритикувала Депардьє

2 квітня 2014, 16:13

Французька актриса Катрін Деньов засудила свого колегу Жерара Депардьє за рішення виїхати з Франції і отримати громадянство Бельгії та Росії.

Зірка оприлюднила своє ставлення о вчинку Депардьє під час прес-конференції в Гонконгу, присвяченій її новому фільму "On My Way".

"Він не хоче жити у Франції, тому що він не хоче платити податки, які є зараз у Франції", - цитує Деньов видання "The Hollywood Reporter".

Катрін Деньов розкритикувала вчинок Жерара Депардьє

"Я думаю, Жерар тепер має більше можливостей зберегти те, що у нього є, як і деякі багаті люди, які хочуть зберегти свої гроші за межами Франції. Я не думаю, що це приклад для наслідування, але також не думаю, що це триватиме дуже довго. Не впевнена, що можна дуже довго пробути громадянином жодної країни", - сказала Катрін.


Актриса також сказала, що, незважаючи на те, що ідея уникнути податків здається привабливою, вона вважає її недоцільною.

Нагадаємо, Жерар Депардьє став громадянином Росії і Бельгії в 2013-му році. Нещодавно актор випустив серію годинників класу люкс "Пишаюся бути росіянином".

Фото з фант-сторінки Деньов у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів