Бейонсе тягнуть до суду затоптані фанатки

3 квітня 2014, 14:25

До американської співачки Бейонсе позиваються дві її тепер уже колишні фанатки. Вони винуватять зірку в тому, що зазнали тяжких травм у натовпі на одному з її концертів.

Про це повідомляє "The Daily Mail" з посиланням на "CBS".

У документах, переданих до суду, говориться, що той злощасний виступ Бейонсе проходив у грудні в Чикаго. Позивачки, Ракель Кастельянос та Габріела Девідсон придбали квитки до фан-зони. Вони спеціально прийшли за кілька годин до початку шоу, щоби зайняти місця коло сцени.

Забрався натовп, але фанати не отримували жодних оголошень щодо того, коли і де буде відкрито прохід до концертного майданчику. Коли ж зненацька якісь двері відчинилися, утворилася тиснява. Ракель та Габріела впали й опинилися під ногами в людей.


Фанатки Бейонсе зазнали травм на її концерті

Непритомних жінок, із переламами кісток та іншими ушкодженнями доправили до лікарні. Концерт вони, звісно ж, пропустили.

У тому, що сталося, Кастельянос та Девідсон звинувачують адміністрацію приміщення, де проводився концерт, організаторів виступу та саму Бейонсе. Вони стверджують, що відповідачами не було вжито заходів, щоби запобігти тому хаосу, який призвів до лиха.

Сума відшкодування, якої вимагають постраждалі, шестизначна.

Як відомо, світовий тур Бейонсе "Mrs. Carter Show" завершився в березні. Артистка стала однією з найдорожчих гастролерів року.

Нагадаємо, випадок із Кастельянос та Девідсон був не єдиним прикрим моментом цього туру. Сама Бейонсе ледь не лишилася без волосся, її били та навіть стягували зі сцени.

Фото з Tumblr Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів