Валерія: Втрата дитини мене змінила

4 квітня 2014, 17:40

Російська співачка Валерія розповіла про втрату дитини та чому не хоче звертатися до сурогатного материнства.

Активна прибічниця політики Путіна спершу заявила, що проти коментарів на особисті теми. Однак вже за мить співачка виклала усі подробиці невдалої вагітності.

"Це дуже особиста тема, я взагалі проти коментарів, особливо, коли починають писати "Валерія втратила дитину!". Ситуація була сильно перебільшена, термін моєї вагітності був настільки малий, що ембріон ще не зумів сформуватися, як все це закінчилося", - заявила вона в коментарі "Woman.ru".

Валерія запевнила, що вони з чоловіком Йосипом Пригожиним дуже засмутились, що дитини в них не буде. Мовляв, вже й два варіанти імені малюкові придумали: для дівчинки, і для хлопчика.


Втрату малюка артистка пояснює тим, що вона змушена була через високу температуру приймати антибіотики. І взагалі на той момент не підозрювала про вагітність.

Валерія вважає, що якщо вона втратила дитину, то значить так було треба

"Ну якщо так сталося, значить, так і повинно було трапитися. У мене всі діти незаплановані, і тому, якщо дасть Бог , буду рада дуже. А зараз було як якесь перше наближення", - зауважила вона.

"Втрата дитини мене змінила. До неї я думала, ну навіщо ще, є ж робота, турбот повний рот. А ось тепер зрозуміла, що хочу ще народити", - додала співачка.

Валерія також зауважила, що якщо надумає народжувати, то сама. А от звертатися до послуг сурогатної матері не збирається.

"Якщо жінка не може виносити і народити сама, то, звичайно, варіант. Я не хочу вдаватися до сурогатного материнства", - пояснила вона.

Та нічого проти такого способу завести дитину Валерія не бачить:

"Я не згодна з тими, хто каже, що це не Боже. Коли була написана Біблія, багато чого не існувало. Колись і комп'ютери називали бісівщиною, а зараз вони в кожній церкві стоять. Життя вносить свої корективи. Але у мене ще є можливість спробувати народити самій".

Нагадаємо, про те, що Валерія втратила дитину стало відомо на початку березня.

Фото з Instagram Валерії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів