Енріке Іглесіас погрожує голим осідлати лева

7 квітня 2014, 18:30

Співак Енріке Іглесіас у черговий раз пригрозив показати людям себе без одягу.

Якщо футбольна збірна Іспанії переможе в Чемпіонаті світу 2014-го року, 38-річний артист голяка осідлає одну зі статуй на Трафальгарській площі в Лондоні.

Іглесіас заклався про це з телеведучим Аланом Карром у британському ток-шоу, пише "The Mirror".

"Я укладу з тобою парі, якщо Іспанія виграє,ти виконуєш, що пообіцяв, а якщо "World Cup" виграє Англія, виконаю я", - запропонував співак.


Карр запропонував, щоби, в разі програшу, Іглесіас провів один зі своїх концертів голяка. Чоловіки зійшлися на тім, що артист бодай одну пісню, "Hero" проспіває голим. Але Енріке все ж дав задній хід.

Іглесіас відмовився співати голим, але в центрі Лондона роздягнеться

"Зажди, для мене надто жорстко, дай мені подумати про те, що я говорю. Я ще раз прокатаюся голим на водних лижах", - заявив Іглесіас.

Телеведучий, у свою чергу, заприсягнувся, якщо переможе Іспанія, осідлати скульптуру блакитного півня на Трафальгарській площі. Ця ідея припала до душі й Іглесіасу.

"Ти осідлаєш блакитного півня голим? Знаєш, що, я зроблю те саме. Давай просто зробимо однакове. Я залізу на блакитного півня!", - оголосив Енріке.

Одначе потім співрозмовники вирішили, що лев звучить краще, ніж блакитний півень, отже, лізтиме хтось із них на статую лева.

Нагадаємо, Іглесіас ніколи не приховував своєї любові до ходіння в чому мати народила. В 2010-му році він катався голим на водних лижах на честь перемоги збірної Іспанії.

Фото з Іnstagram Енріке Іглесіаса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів