Депардьє засудили до штрафу у 4 тисячі євро

9 квітня 2014, 11:47

Французького актора Жерара Депардьє засудили до виплати штрафу за їзду в стані алкогольного сп'яніння.

Таке рішення виніс Апеляційний суд Парижа, повідомляє "ИТАР-ТАСС".

Сам актор в момент оголошення вироку був відсутній у зв'язку з діловою поїздкою в Китай. Його інтереси представляв адвокат Ерік де Комон. Він зазначив, що його клієнт відмовляється повторно оскаржити це рішення суду.

Як постановили судді, Депардьє повинен виплатити штраф у розмірі 4 тисяч євро. Аналогічний вирок виніс у червні минулого року суд першої інстанції, проте тоді юстиція зажадала відібрати на шість місяців у порушника водійське посвідчення.


Депардьє таки доведеться сплатити штраф

Цього разу суд утримався від подібного покарання у зв'язку з тим, що Депардьє встиг обміняти французькі права на бельгійський документ, анулювати який Франція не має права.

"Пан Депардьє оселився в Бельгії і вже майже рік не має французького водійського посвідчення", - зазначив адвокат актора.

Як підкреслив юрист, спочатку префектура поліції намагалася опротестувати цей довід, однак сторона захисту підтвердила законність обміну документів.

Адміністративна справа, порушена проти Депардьє, пов'язана з дрібним ДТП за участю актора, яка сталася у листопаді 2012 року. Він був затриманий поліцейськими після того, як впав зі свого моторолера, бо був п’яним.

Фото "Московского комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів