Бейонсе зняла ліфчик і стала Мерилін Монро. ФОТО

9 квітня 2014, 14:23

Американська співачка Бейонсе приміряла на себе образ легендарної кінодіви Мерилін Монро.

У білій перуці вона знялася для журналу "Out".

На деяких чорно-білих фото артистка постає топлес. Груди вона прикриває долонями.

"...Жінки мають бути власницями своєї сексуальності. Коли йдеться про сексуальність, досі існують подвійні стандарти. Чоловіки – вільні, а жінки – ні. Це божевілля. Старі повчання про покірність та вразливість зробили нас жертвами. Жінки значно більші за це", - сказала Бейонсе в інтерв’ю.


"Ти можеш бути бізнесвумен, матір’ю, артисткою та феміністкою – ким забажаєш – і все одно бути сексуальною істотою. Одне не виключає іншого", - запевнила вона.

Бейонсе перевтілилася в Мерилін Монро

Бейонсе підкреслила, що своєю музикою вона звертається не конкретно до феміністок чи представників секс-меншин, а до всіх людей, які хочуть любити та бути щасливими.

"…Що я дійсно маю на увазі, і на що сподіваюся – це права людини та рівність, не лише між жінкою та чоловіком. Тож я буду щаслива, якщо мої слова колись надихнуть або дадуть сили комусь, хто вважає себе представником по гнобленої меншини…", - зазначила співачка.

"Ми всі однакові і ми всі хочемо одного й того ж: права бути щасливими, просто бути тим, ким хочемо бути, та кохати того, кого хочемо кохати", - додала Бейонсе.

Нагадаємо, Бейонсе та її чоловік Jay-Z відкрито виступають за легалізацію одностатевих шлюбів.

Фото обкладинки журналу "Out"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів