Кортні Лав оштрафували на $96 тисяч

10 квітня 2014, 10:58

Вдова легендарного музиканта Курта Кобейна Кортні Лав знову опинилася в центрі судового розгляду.

Цього разу через суд скандальну білявку зобов'язали сплатити 96 тисяч доларів, повідомляє "The Hollywood Reporter".

П'ять років тому Лав постала перед cудом Лос-Анджелеса за образу в соціальних мережах дизайнерки Доун Сіморангкір.

Жінка не стала терпіти нападки Кортні й недовго думаючи подала тоді проти неї позов. Модельєр звинувати артистку, що та завдала шкоди її репутації та заподіяла ще й моральної шкоди.


Вже після цього Лав опублікувала на своїй сторінці в соцмережі нові повідомлення, в яких називала Сіморангкір наркодилером, наркоманкою, злодійкою, повією, а також "огидним брехливим ​​стервом". Після чого Доун звинуватила Кортні ще й у втручанні в приватне життя і наклепі.

Кортні Лав знову засудили до виплат

До слова, тоді вдова Курта Кобейна стала не тільки першою знаменитістю, щодо якої було подано такий позов, а й першим відповідачем у справі про некоректні висловлювання на Twitter.

Проте до дебатів у залі засідань справа все-таки не дійшла. Жінки домовилися в досудовому порядку. Сума компенсації склала 450 тисяч доларів, враховуючи відсотки.

Згідно з домовленістю, платежі були розбиті на рівні частини - по 50 тисяч доларів. За минулі роки Лав вже встигла виплатити 350 тисяч доларів. Однак у січні цього року Кортні так і не перерахувала наступну суму.

Тож навчена Доун Сіморангкір знову звернулася по допомогу до суду, через який й домоглася, аби Лав найближчим часом виплатила їй 96 тисяч доларів.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Кортні Лав також зібралися притягти до відповідальності за інше образливе повідомлення у Twitter.

Фото з Instagram Кортні Лав

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів