Охоронця Міхайлова звинувачують у нападі на журналістів

10 квітня 2014, 15:52

Російський співак Стас Міхайлов опинився в центрі скандалу через своїх агресивних охоронців.

Як з'ясувалося, нещодавно бодігардер артиста напав на представників ЗМІ, повідомляє "Heat.ru".

Інцидент стався під час нещодавнього концерту Міхайлова в Єкатеринбурзі - на знімальну групу порталу "E1.RU" раптово накинувся розлючений охоронець співака, зажадавши негайно припинити запис. Найдивніше, самого Стаса в цей момент поруч не було, а героями сюжету були шанувальники артиста, які чатували біля службового входу концертного майданчику.

"Ми знімали зовні, біля службового входу, куди завжди приходять шанувальники. Під час запису пробного стенд-апу до нас раптово підлетів чоловік, зростом близько двох метрів, з сивим волоссям і почав без попередження бити Андрія (оператора)", - розповів журналіст.


Охоронець Міхайлова напав на журналістів?

"Всі наші спроби дізнатися хто ця людина не увінчалися успіхом - настільки він був неадекватний. У якийсь момент він ударив по камері і зламав її - відвалилося світлове обладнання, розсипалися батарейки. Потім він відібрав у Андрія телефон і зник у будинку", - додав він.

Пізніше журналіст і оператор дізналися, що на них накинувся саме охоронець Міхайлова.

На місце події постраждалі відразу викликали співробітників поліції, які зафіксували факт нападу і знайшли вкрадений телефон.

Як повідомили у міліції, наразі проводиться перевірка, за підсумками якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Представник Стаса Міхайлова, втім, не бачить жодних правопорушень і вважає всю цю історію навмисне сфабрикованою:

"Хлопці просто намагаються зробити собі рекламу. Усі звинувачення у побитті і в крадіжці телефону не підтвердилися. Так, до мене приходили слідчі. Але в чому, власне, нас звинувачують? Телефон якимось дивом знайшовся і його передали так званим потерпілим. Від медичного огляду постраждалий відмовився. Так про який інцидент йде мова?".

Стата образили демотиватори після його концертів і зустрічі з мером Єкатеринбургу

Більше того, директор Міхайлова спростував наявність у співака охорони.

"Нам вони просто не потрібні. У кожному залі є своя служба безпеки, яка контролює порядок. Але на концертах завжди спокійно, на Стаса ніхто не нападає, захист співакові просто не потрібна. У нас таких інцидентів ніколи не було. Стас співає про кохання, духовні речі, призвідниками бійки ми просто не могли бути", - зауважив представник артиста.

Однак, у розмові з "Heat.ru" чоловік зізнався, що людина, якого журналісти звинувачують у нападі, дійсно працює в команді Міхайлова.

До слова, схоже співакові не приглянулось місто Єкатеринбург. Зокрема, Стас образився на демотиватори, зроблені після його зустрічі з мером міста, пише "Ura.ru".

Тож Міхайлов розглядає навіть варіант відмовитися від гастролей у цьому місті.

Фото "Heat.ru" та "Ura.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів