Гросу виграла у лотерею 5 тисяч

10 квітня 2014, 18:34

Співачка Аліна Гросу поділилася радістю – вона вперше виграла у лотерею. Точніше, вона ніколи і не грала, але коли до її рук потрапив лотерейний квиток, Аліна виграла 5 тисяч гривень.

Гроші дівчина віддала на добру справу, пише "Комсомольська правда в Україні".

Днями Аліна була у Києві та пішла до торговельного центру за покупками. І коли розраховувалася за товар на касі, їй запропонували на здачу взяти лотерейний квиток.

Аліна зізналася, що раніше ніколи не вірила в лотерею і не брала участь у жодному розіграші. Але тут несподівано для себе погодилася. Лотерейний квиток виявився щасливим і приніс Гросу п'ять тисяч гривень.


Гросу виграла гроші, але собі не залишила

"Я досі не можу повірити, що таке могло статися в моєму житті. Є люди, які весь час купують лотерейні квитки, мріють про виграш, проводять різні ритуали для залучення грошей... Я ж ніколи не думала про те, що на рівному місці можна виграти велику суму грошей", - поділилася співачка.

Свій виграш Гросу вирішила віддати жінці, яка напередодні звернулася до неї по допомогу.

"У житті немає випадковостей, все відбувається не просто так, а для чогось. Я, звичайно, була приємно здивована тому, що виграла гроші. Але, якщо тверезо міркувати, то мені вони не так потрібні, як тій родині. Коли є можливість, завжди потрібно допомагати тому, хто цього потребує. Я не хотіла афішувати свою історію. Але, потім подумала, що мій приклад може надихнути людей на добрі справи", - зауважила Аліна.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів