Колишня Джексона зібралася заміж і схотіла опіки над дітьми?

11 квітня 2014, 15:37

Подейкують, колишня дружина співака Майкла Джексона Деббі Роу, яка багато років не претендувала на право опіки над їхніми спільними дітьми, передумала.

Вона хоче забрати Принца і Періс жити до себе, а ще збирається заміж.

Про це пише "TMZ".

Деббі симпатизує бабусі своїх дітей, Кетрін Джексон. Але їй здається, що поважний вік Майклової матері заважає їй як слід виконувати обов’язки опікуна.


"Кетрін не має зв’язку з дітьми, вона не приймає участі в їхньому житті", - буцімто поділилася Деббі з одним із друзів.

Іще Роу не до вподоби, що Принц і Періс постійно перебувають під поганим впливом своїх дядьків. Принц почав лаятися та бунтувати, і ніхто навіть не намагається втримати юнака в рамках.

Принц, Періс та Бланкіт Джексони

Таке оточення є шкідливим для Періс, яка торік зробила спробу самогубства. Переживає Деббі й за 12-річного Бланкіта, хоча він їй і не син. На думку жінки, цей хлопчик – найбільш вразливий та перебуває в найбільшій небезпеці.

Деббі Роу планує звернутися до суду з проханням зробити її одним із опікунів дітей. Як підкреслює інформатор, вона не бажає грошей від розпорядників майна Джексона. Екс-дружина поп-короля хоче забрати дітей жити на своє ранчо, бо любить їх та переживає за їхнє благополуччя.

До слова, Деббі Роу зібралася заміж. Вона сказала "так" колишньому менеджерові Майкла Джексона та своєму давньому другові Марку Шеффелу. Наречена особисто підтвердила це порталові.

"Він любить мене, знає моїх дітей, любить моїх дітей, і побачимо, що з цього буде...", - сказала вона.

Дати весілля заручена парочка ще не призначила.

Нагадаємо, як заявив лікар – убивця Джексона, Конрад Мюррей, ані Принц, ані Періс, ані Бланкіт не є рідними дітьми співака.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої дітям Майкла Джексона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів