Син Майкла Джексона створив мультик про вбивство і помсту

6 січня 2014, 14:57

Молодший син покійного співака Майкла Джексона, 12-річний Бланкіт створив маленький, але кривавий мультсеріал.

Він має назву "Вбий їх усіх". Головний герой – хлопець, який безжально мстить за смерть свого батька.

Про це пише "The Daily Mail" з посиланням на "Daily Star".

За свідченням джерела, наближеного для родини Джексонів, про таке хобі свого онука гадки не мала його бабуся та опікун, 83-річна Кетрін. Створення мультсеріалу коштувало близько 16 тисяч доларів, і звідки хлопчик міг узяти такі гроші – теж загадка.


Вочевидь, Бланкітові допомагав його старший брат Принц. Обоє вони називаються засновниками незалежної продюсерської компанії "Morphline Pictures", яка просуває мультфільм.

Меншому синові Майкла Джексона було 7 років, коли співак помер

"Вона (Кетрін) була цим глибоко ошелешена. Її дуже вразила тема. Вона й не підозрювала, що в Бланкіта є такий бік", - зазначив інформатор.

Підстави для хвилювання в Джексонів справді є, підтвердив психіатр Карл Нільсен, по коментар до якого звернулося видання.

"Враховуючи особливі та добре відомі обставини смерті Майкла Джексона, тема синової помсти в його мультсеріалі є приводом для тривоги. Він плекає віру в те, що хтось мусить заплатити за загибель його батька, навіть попри те, що Конрад Мюррей уже відбув свій термін ув’язнення", - сказав психіатр.

12-річний Бланкіт створив мультик про криваву помсту за батька

"Я б сказав, що цьому юнакові пішла б на користь психотерапія – або більше сеансів психотерапії, якщо він уже їх проходить", - додав Нільсен.

Як відомо, Бланкіт, чиє офіційне ім’я Принц Майкл Джексон ІІ, народився в 2002-му році. Ім’я його сурогатної та біологічної матерів невідоме.

Нагадаємо, старша сестра хлопчика, 15-річна Періс навчається в інтернаті для важких підлітків, де з нею працюють психологи. Дівчина потрапила туди після спроби самогубства.

Її мати, колишні дружина Майла Джексона Деббі Роу нещодавно заявила, що особисто придбала б кулю для вбивці поп-короля. Вона передрекла, що лікареві Мюррею, який зробив співакові фатальну ін'єкцію, жити лишилося недовго.

Фото Reuters з сайту "Times Of India", скріншот з YouTube з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів