Камерон Діаз: Багато партнерів краще, ніж один

15 квітня 2014, 17:19

Американська акторка Камерон Діаз вважає, що неможливо все життя щасливо прожити однією людиною.

Зірка вірить у те, що мати багато партнерів, як і багато друзів, краще, ніж зациклюватися на комусь одному.

Про це 41-річна Камерон сказала в інтерв’ю "The Mirror".

"У нас може бути багато подружок, усіх цих подружок. Я знаю, що з кожною зі своїх подруг я займаються різними речами. Веду різні розмови. Нам подобаються речі, які не до вподоби іншим", - зазначила Діаз.


Камерон Діаз із подружками, серед яких Різ Візерспун та дуже вагітна Дрю Беррімор

"У кожної з них різні співпадіння (зі мною), і коли я хочу зайнятися певними речами, я можу піти до тієї подружки, і ми зробимо це разом. Абсолютно нормально, якщо їй не подобається тисяча інших речей, які подобаються мені. Мене це в ній цілком влаштовує", - пояснила акторка.

Камерон припускає, що так само просто людям не завадило б ставитися й до полігамії.

"Із якоїсь причини ми вступаємо в стосунки та чекаємо, що один чоловік зрозуміє "усі" часточки нас та відповість усім нашим вимогам. Гадаю, ось тут все й зазнає краху", - заявила Діаз.

На запитання, чи не було б краще мати багатьох партнерів одночасно, акторка відказала: "Чому б ні? Чому б це було так погано?".

Іще акторка, яка кілька місяців тому випустила книжку про здоровий спосіб життя "The Body Book", повідомила, що почала писати наступну.

Нагадаємо, в першому творі Діаз, зокрема, розповідається про лобкове волосся як окрасу жіночого багатства, а ще про какашки.

Фото з Іnstagram Камерон Діаз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів