У репера 50 Cent хочуть відсудити $11 мільйонів

25 квітня 2014, 12:35

Американського репера 50 Cent звинувачують у наклепі. Проти зірки подала позов модель Саллі Ферейра, кар’єру якої він буцімто зруйнував своїми записами в соцмережах.

Дівчина вимагає відшкодування в розмірі 11 мільйонів доларів, пишуть "NY Daily News" та "TMZ".

Ферейра нещодавно знялася з 50 Cent у кліпі на пісню "Big Rich Town", а в її Facebook іще давно з'являлося фото, де вона з репером. Тепер, коли Інтернетом поповзли чутки про роман між героями відео, 50 Cent публічно звинуватив Саллі.

"Обережно: навіть не намагайтеся працювати з цією ласою до відео сучкою", - заявив 50 Cent, який має близько 9 мільйонів друзів та фолловерів у соціальних мережах.


50 Cent тягнуть до суду

Як наголошує в своєму позові Ферейра, усі звинувачення на її адресу несправедливі. Навіть ті злощасне фото зі зйомок зробила не вона. Дівчина стверджує, що не могла пліткувати ні про які вигадані стосунки з зіркою, бо вже 9 років зустрічається з одним і тим самим чоловіком.

Буча, яку здійняли в Інтернеті пости репера, знищила її кар’єру, констатує позивачка. Несправедливі звинувачення, насмішки та презирство завдали їй емоційних страждань. За це Саллі хоче 11 мільйонів.

Як відомо, за підрахунками журналу "Forbes", 50 Cent входить до п’ятірки найбагатших реперів світу.

Нагадаємо, лише торік артист, чиє справжнє ім’я Кертіс Джексон ІІІ, ледь не сів до в’язниці за побиття своєї колишньої.

Фото з Instagram 50 Cent

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів