Торі Спеллінг госпіталізували

28 квітня 2014, 12:21

Американська актриса Торі Спеллінг, чиє подружнє життя ледь не під мікроскопом тепер роздивляються глядачі реаліті-шоу, потрапила до лікарні.

Про це повідомляє "US Magazine".

Що стало причиною госпіталізації, поки що невідомо. Як пише "Ace Showbiz" з посиланням на "E! News", 40-річна Торі пробула в медичному закладі не менше 6 днів та вже виписалася. У суботу її забрав із лікарні чоловік, Дін МакДермотт.

Як стверджує джерело, він дуже тривожився та просиджував коло слабої Спеллінг цілими днями.


Торі Спеллінг опинилася в лікарні

"Він приходив о десятій ранку та не йшов до восьмої вечора. Він виглядав дуже схвильованим та стривоженим. Приносив їсти та ледь дозволяв Торі вийти надвір ковтнути свіжого повітря чи подзвонити", - каже інформатор.

Як відомо, Дінові є чого переживати: він зрадив матір своїх чотирьох дітей із іншою.

"Він був моєю спорідненою душею, але розбив мені серце… Після цього ти не віриш ні у що з того, що було в ваших стосунках", - зізналася Торі в одному з інтерв’ю.

Відносини подружжя тепер з’ясовує перед камерами. Глядачі вже дізналися, що Спеллінг не давала чоловікові вдосталь сексу, і взагалі їхні інтимні справи були "не фантастичні".

Нагадаємо, подейкують, на тлі стресу Торі захопилася заспокійливими та знеболювальними ліками, а ще алкоголем. Також ходили чутки, що вага Спіллінг уже знизилася до небезпечної цифри в 45 кілограмів, але сама зірка цю інформацію спростовувала.

Фото з Іnstagram Торі Спеллінг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів