Торі Спеллінг не по кишені розлучення?

31 січня 2014, 16:20

Подейкують, причина, чому акторка Торі Спеллінг докладає зусиль, щоби зберегти свій шлюб, значно прозаїчніша, ніж сильне кохання до чоловіка-зрадника.

Розлучення з Діном МакДермоттом обійшлося б зірці надто дорого.

Про це повідомляє "Radar Online".

"Вона точно послала б Діна під три чорти, якби фінансово могла собі це дозволити", - запевняє джерело.


"Торі зізналася, що подала б на розлучення з Діном, але боїться розоритися", - пояснює інформатор.

Торі Спеллінг не розлучається через гроші?

Дошлюбної угоди Спеллінг і МакДермотт не укладали, а впродовж їхнього спільного життя годувальницею була саме Торі. У разі розлучення Дін обов’язково зажадав би розподілу майна, спільної опіки над чотирма дітьми та подружніх аліментів для себе.

"Торі мусила б платити йому подружні аліменти та аліменти на дітей. Це дуже сумна ситуація для Торі і для дітей. Тепер Торі дає собі копняків себе за те, що не подбала про дошлюбну угоду з Діном", - пояснив співрозмовник видання.

Як відомо, восени Спеллінг відверто заявила про те, що в її сім’ї серйозні фінансові труднощі. У багатодітної зірки навіть не було грошей на стерилізацію чоловіка.

Нагадаємо, у грудні МакДермотта звинуватили у подружній зраді. Нині чоловік лікується в реабілітаційному центрі, буцімто від секс-залежності. Вони з Торі відвідують психолога. До слова, подейкують, у ході терапії Дін зізнався, що зраджував дружину із п'ятьма жінками, пише видання.

Фото Reuters з сайту idesigntimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів