"Ляпис Трубецкой" назвав "скандал в Іжевську" провокацією. ВІДЕО

29 квітня 2014, 15:30

Лідер білоруського гурту "Ляпис Трубецкой" Сергій Міхалок зробив офіційну заяву з приводу скандалу в Іжевську.

Співак записав відеозвернення, де назвав поширену інформацію про його непристойну поведінку на концерті в Росії - провокацією.

Відео під назвою "Cергій Міхалок "про випадок в Іжевську" розміщено на офіційному каналі групи в YouTube.

У своєму зверненні головний "ляпіс" пояснив, що скандальне відео, яке, нібито, було знято під час іжевського концерту 16-го квітня, насправді з Німеччини, з фестивалю російського року.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

За словами Міхалка, під час виступу "Ляписа Трубецкого" агресивно налаштовані "націоналістичні молодчики" прямо в залі влаштували кілька бійок, погрожували фанатам. За що й отримали жорстку відповідь від співака. Все інше Сергій назвав провокацією.

"Не ведіться на різні провокації, думайте своєю головою! Ми - за мир у всьому світі, проти війни, ми за рівність і дружбу всіх людей, ура!" - завершив свою промову Міхалок.

Нагадаємо, напередодні один з російських депутатів запропонував заборонити гурт "Ляпис Трубецкой" у Росії та звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою перевірити білоруських артистів за антиросійські настрої. Зокрема, політику не сподобалось, що Міхалок викрикував "Слава Україні!".

Причиною стало опубліковане раніше в Інтернеті відео буцімто з концерту в Іжевську, де лідер "Ляпісів" назвав агресивних фанатів "імперськими імбіцилами".

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів