Лепс скасував концерти в Україні: Неможливо співати і танцювати на кістках

4 травня 2014, 14:19

Російський співак Григорій Лепс скасував концерти в Україні.

Артист вирішив не виступати у двох містах - Донецьку та Маріуполі.

Про це повідомляється на офіційному сайті Лепса.

"У ніч на 3 травня Григорій Лепс і його колектив були змушені покинути Україну у зв'язку з ускладненням ситуації в країні", - йдеться в заяві.


Прес-служба співака наголошує, що той до останнього був упевнений, що його українським слухачам як ніколи потрібна підтримка.

"Але вчора артист був все-таки змушений скасувати останні три концерти в Східній Україні - два у Донецьку та один у Маріуполі. В Україні оголошено дводенний загальнонаціональний траур за загиблими в Одесі. Крім того , настільки велике скупчення людей в ситуації, що склалася легко може бути використано для всіляких провокацій, і гарантувати безпеку глядачів нереально. Організатори повернуть всі гроші за квитки", - зауважили у Лепса.

Лепс вирішив не їхати з концертами у Донецьк та Маріуполь

Сказав декілька слів й сам Григорій. Зокрема, він вибачився, що змушений скасувати свої виступи.

"Я приношу свої вибачення жителям Донецька і Маріуполя за скасування концертів, сподіваюся, що ви мене зрозумієте: неможливо співати і танцювати на кістках", - звернувся він до прихильників в Україні.

"Неможливо співати, знаючи, що навколо ллється кров, заживо спалюють людей. Те, що відбулося в Одесі - це трагедія не тільки всієї України, а й усього світу! Немає слів, щоб передати, що я відчуваю... Як зневажається вся наша історія, як ні за що вбивають людей... Я звертаюся до всіх своїх слухачів на Україні: кріпіться! Я сподіваюся, що весь цей кошмар скоро закінчиться, і ми обов'язково зустрінемося!" - додав Лепс.

Фото з сайту Лепса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів