Лепс у Києві відмовиться від м’яса та охорони

26 березня 2014, 12:37

Скандальний співак Григорій Лепс один з небагатьох російський артистів, який не скасував свої концерти у Києві.

Шансоньє не лише дасть концерти у столиці, а й відмовився від послуг охоронців на час перебування в Україні, пише "Комсомольська правда в Україні".

Та схоже Лепс вирішив, що йому нічого боятися, адже він не підписував відомого листа підтримки від артистів президенту Росії Володимиру Путін.

"Глядачі не повинні страждати через політику!" - прокоментував співак ситуацію між Україною та Росією.


Хоча в оточенні Григорія Лепса кажуть, що ще нещодавно навколо його персони вирували неабиякі пристрасті. Нібито з артистом провели не одну політичну бесіду, намагаючись умовити підписати горезвісний лист на підтримку приєднання Криму до Росії.

У Київ Лепс завітає 7-го квітня. За п'ять днів перебування в столиці співак планує відіграти три концерти на честь виходу нової платівки "Гангстер № 1". Вартість квитків від 350 до 2500 гривень.

Лепс їде до Києва без охорони

Цікаво, що цього разу Григорій Лепс навідріз відмовився від послуг охоронців - в турі співака супроводжує лише колектив (музиканти і менеджери) з 15 чоловік.

Що стосується побутового рейдера шансоньє, то він досить терпимий. Так, за традицією пересуватися містом він буде в чорному "Toyota Land Cruiser", а оселиться в своєму улюбленому трикімнатному "люксі" одного з київських готелів.

У номері Лепса буде кабінет, вітальня і спальня, дві ванни, велике королівське ліжко і цілодобова можливість користуватися послугами дворецького.

Перед кожним концертом Лепс проводитиме 4-годинний саундчек, тому в гримерці має бути не тільки традиційний чай з медом, а й фруктово-сирна нарізка, тепле молоко і сім пляшок мінеральної води.

М'яса Лепс не вживає – дотримується посту, правда, не суворого. На сніданки співак замовив готувати йому смузі - натуральні соки з домашнім йогуртом.

Що ж до розваг, то артист попросив своїх помічників заздалегідь забронювати в Києві кілька годин гри в одному з кращих більярдних клубів міста.

Фото з сайту Лепса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів