Приходько назвала Яремчук зрадницею

6 травня 2014, 13:33

Співачка Анастасія Приходько, яка у 2009-му році представляла на "Євробаченні" Росію, наїхала на цьогорічну українську конкурсантку Марію Яремчук. Настя назвала колегу зрадницею.

Про своє ставлення до Яремчук Приходько написала у Facebook.

"Сьогодні Україна може отримати дуже високий бал і посісти хороше місце, але дуже шкода, що це отримає людина, яка свого часу підтримала Азарова і зрадила народ України! Це я про М.Яремчук!" - заявила Приходько 6-го травня.

"Це не справедливо, що вона триматиме прапор України! Нехай у Донецьк їде на референдум співати! Я знаю, що від неї нічого не залежить, просто зараз дуже люблять всі нашу країну!" - додала співачка.


Як відомо, два роки тому Яремчук відкрито підтримувала Партію регіонів в обличчі Азарова. От Приходько зараз про це і згадала

Приходько також зазначила, що Яремчук поїхала на конкурс за гроші Азарова, як колись і Міка Ньютон.

"НТКУ завжди блищала золотою монетою... Але Україна цього року не виграє... Хоча в трійці або в п'ятірці буде! Це особисто моя думка", - наголосила Анастасія.

Нагадаємо, у 2009-му році через конфлікт на національному відборі Приходько вирішила представляти на "Євробаченні" не Україну, а Росію.

Фото з Facebook Приходько та Яремчук

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів