Родман спростував страту дядька та коханки лідера Північної Кореї

6 травня 2014, 16:56

Колишній гравець НБА Денніс Родман спростував інформацію про дядька та колишню подругу лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, які, як вважається були страчені в серпні та грудні 2013-го року.

Спортсмен стверджує, що бачив їх живими в січні цього року. Про це Родман розповів в інтерв'ю виданню "DuJour" пише "Лента.ру".

"Можна сказати все що завгодно про Північну Корею, і люди в це повірять. Востаннє, коли я там був і коли говорили про страту подруги і дядька, вони стояли поруч зі мною", - заявив баскетболіст.

Родман також розповів, що Кім Чен Ин хоче зустрітися з президентом США Бараком Обамою, щоб провести переговори про ядерну програму Північної Кореї.


Родман запевняє, що дядько та екс-коханка Кім Чен Ина - живі

Денніс виклав позицію лідера КНДР щодо атомної зброї: Північна Корея це маленька мирна країна, яка хоче мати ядерну зброю, щоб захистити себе від можливої ​​агресії.

Більш того, за словами Родмана, Пхеньян не має ненависті до американців і хоче з ними працювати за умови, що США будуть дотримуватися раніше підписаних угод.

Як відомо, Денніс Родман потоваришував з лідером країни Кім Чен Ином в лютому минулого року, коли вперше у житті завітав до нього в гості.

Під час останньої поїздки в КНДР в січні цього року спортсмен брав участь у матчі, організованому до дня народження лідера країни. А після тієї подорожі Родман ліг до клініки на Східному узбережжі США, щоб пройти курс лікування від алкоголізму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дядько північнокорейського лідера Чан Сон Тхек страчений 12-го грудня 2013-го року. Його називали другою особою в КНДР.

А в серпні 2013-го з'явилися повідомлення, що в КНДР страчена колишня подруга Кім Чен Ина - співачка Хен Сон Воль.

Фото news.headline.kz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів