Пригожин просить відкликати заяву проти "повії" Волочкової

7 травня 2014, 14:02

Російська співачка Валерія та її чоловік і продюсер Йосип Пригожин вирішили відмовитися від претензій до балерини Анастасії Волочкової і не доводити всім "очевидні речі".

Подружжя запевняє, що припиняє сварку через загострення ситуації в Україні. Більше того, пара хоче відкликати заяву у справі про причетність Насті до проституції.

Про це Пригожин заявив виданню "Super":

"У зв'язку з ситуацією на Україні ми хочемо висловити співчуття сім'ям загиблих і постраждалих. Засуджуємо тих, хто спекулює, намагається привернути до себе увагу і отримати вигоду за рахунок біди і нещастя, що звалилися на братський народ".


"У момент спільної скорботи і, усвідомлюючи масштаб трагедії, ми не бачимо доцільності публічно з'ясовувати стосунки і доводити всім очевидні речі. У момент глобальних історичний потрясінь має бути не до з'ясувань особистих стосунків, пов'язаних з публічним перетрушуванням брудної білизни. Не хочу давати Волочковій привід для додаткового піару, мені набрид цей бруд", - додав він.

Валерія з Пригожиним прикрилися подіями в Україні, аби зам'яти скандал з Волочковою?

Окрім цього чоловік Валерії заявив, що попросив свого адвоката відкликати заяву у справі про проституцію. Мовляв, Волочкова виховує 10-річну дочку Аріадну, а найгіршим рішенням суду може бути позбавлення балерини батьківський прав. За словами продюсера, дочка - єдина обставина, яка утримує Анастасію від аморальних вчинків.

"Враховуючи масштаб можливих наслідків, ми просимо Вас відкликати з поліції Вашу заяву на пані Волочкову за обвинуваченням її в проституції, так як задоволення позову судом може коштувати Анастасії права бачити розвиток і дорослішання єдиної дитини", - зауважив Пригожин.

Нагадаємо, саме Валерія з чоловіком почали першими копирсатися "у брудній білизні". Парочка образилась на те, що Волочкова назвала їх "політичними повіями" за їх відверту підтримку анексії Криму.

На це Пригожин заявив, що ще доведе, хто є справжньою повією. А одразу ж після Анастасію запідозрили у проституції.

Фото "Super"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів