Бейонсе позбувається весільного татуювання? ФОТО

15 травня 2014, 16:41

Фанати американської співачки Бейонсе досі міркують, що ж за колотнеча відбулася між її сестрою та чоловіком, а зірка підкидає вже нову загадку.

Схоже, артистка зводить із пальця татуювання, яке зробила в 2008-му на честь свого весілля.

Про це пише "The Daily Mail".

Татуювання Бейонсе чомусь блідне

На безіменному пальці Бейонсе була виколота римська цифра "IV". Як відомо, день народження в зірки 4-го вересня, в її чоловіка Jay-Z – 4-го грудня, а побралися вони 4-го квітня. Це татуювання для співачки стало замінником обручки. Вона не хотіла щодня носити справжню - прикрасу з 18-каратним діамантом, варту 5 мільйонів доларів.


Таке ж тату зробив собі й Jay-Z.

Однак на фото, зробленому цієї суботи, четвірка на пальці Бейонсе виглядає значно блідішою, ніж була. Більше того, кілька тижнів тому в своєму Tumblr співачка розмістила фото, на якому безіменний палець у неї обмотаний пластиром.

Кілька тижнів тому на цьому пальці був пластир

Усе це наводить на думку, що Бейонсе проходить багатоетапну та болісну процедуру з видалення татуювання лазером.

Як повідомили джерела "Radar Online", Jay-Z цілком спокійно поставився до бажання жінки позбутися їхнього весільного тату. Він прокоментував це в колі друзів як: "Ніщо не вічне".

Нагадаємо, торік ходили чутки, що Бейонсе та Jay-Z перебувають на межі розлучення. Подейкували, чоловік мало часу приділяє родині.

У квітні татуювання було ще на місці

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail", фото з Tumblr Бейонсе

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів