У Москві заборонили парад бороданів на честь Кончіти Вурст

16 травня 2014, 15:22

Мерія Москви відмовила в узгодженні ходи "Марш бородатих жінок і чоловіків імені Кончіти Вурст". Його планували провести активісти Московського гей-прайду 27-го травня - у день 21-ї річниці скасування кримінального переслідування за вступ у добровільні гомосексуальні стосунки в Росії.

Про це повідомляє "GayRussia.Ru".

Хода була заявлена з 13 до 14 годин по пішохідній частині Тверського бульвару від Пушкінської площі до площі Нікітскіє Ворота з кількістю учасників до ста осіб.

Засновник руху Московського гей-прайду і один з організаторів ходи Микола Алексєєв заявив, що "рішення столичної влади буде оскаржено в екстреному порядку в суді, щоб ми могли отримати судовий вердикт до дати запланованого публічного заходу".


Мерія Москви не дозволяє вшанувати бородату Кончіту гей-парадом

При цьому він назвав рішення влади "незаконним" і "черговим свідченням абсурдності ситуації в Москві системи відмов ЛГБТ-спільноті в проведенні будь-яких публічних заходів".

Алексєєв додав, що "за необхідності ми доведемо цю відмову до Верховного Суду Росії і Європейського Суду з прав людини".

При подачі повідомлення про проведення заходу Алексєєв відзначав, що "перемога на "Євробаченні" австрійської травесті-діви Кончіти Вурст стала знаковою подією не тільки в Європі в цілому, а й у Росії.

Нагадаємо, росіяни закликають не пускати Кончіту Вурст до Росії.

Фото з Twitter Кончіти Вурст

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів