Памела Андерсон розповіла про зґвалтування

19 травня 2014, 12:58

Американська актриса та модель Памела Андерсон зробила шокуючу заяву: із 6 років вона була жертвою сексуальних домагань, а в 12 її уперше зґвалтували.

Болісними спогадами зірка поділилася, виступаючи днями перед аудиторією на відкритті фонду захисту тварин.

Про це пише "People".

"У мене було непросте дитинство. Попри те, що в мене були люблячі батьки, із 6 років мене розбещувала нянька", - сказала Памела.


Перший "гетеросексуальний досвід" не з власної волі в Андерсон відбувся у 12.

Памела Андерсон у 12 стала жертвою зґвалтування

"Я прийшла до друга додому, і його старший брат вирішив навчити мене грати в нарди, це перейшло в масаж спини, а потім у зґвалтування… Йому було 25, а мені – 12", - поділилася вона.

То була далеко не єдина кривда, якої Памела зазнавала від чоловіків. Зі слів зірки, якось її бойфрендові спало на думку, що "буде весело" зґвалтувати її гуртом із шістьма друзями. Як згадує Андерсон, їй хотілося зникнути з лиця землі, і залікувати душевні рани помогла любов до природи.

Про це пише "Radar Online".

"Мене врятувала моя спорідненість із тваринами, це прийшло до мене саме по собі. Дерева говорили до мене. Я не знала, чому я жива – гостре питання, пошук… Я лишилася вірною царству тварин. Я заприсяглася захищати їх і лише їх. Я молилася до китів, зануривши ноги в океан, вони були моїми єдиними друзями, доки в мене не з’явилися діти", - сказала Памела.

Нагадаємо, крім двох синів, у 46-річної Андерсон тепер є ще одна близька людина – її чоловік Рік Саломон, із яким вони вдруге побралися кілька місяців тому.

Фото з Instagram Памели Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів