Вілл Сміт потрапив під слідство через "постільне" фото доньки

21 травня 2014, 11:52

Сім'єю американського актора Вілла Сміта зацікавився Департамент дітей та сім'ї.

У Лос-Анджелесі розпочато офіційне розслідування відносно зірки "Людей в чорному" та його дружини Джади Пінкетт-Сміт. Департамент перевірить, як подружжя виконує свої батьківські обов'язки, повідомляє "Radar Online".

Приводом для слідства стало "постільне" фото 13-річної Віллоу Сміт із 20-річним парубком.

Знімок викликав настільки бурхливу реакцію громадськості, що дівчинка швидко видалила його зі свого блогу, проте кадр вже встиг розійтися по Інтернету.


Подружжям Сміт зацікавився Департамент сім'ї

"Розслідування розпочато минулого тижня і буде проведено з усією ретельністю. Вілл і Джада висловили повну готовність співпрацювати з владою. Звичайно, їм не приносить задоволення той факт, що їхня сім'я стала об'єктом перевірки, але вони розуміють, що це необхідно", - розповіло джерело з Департаменту.

Серйозна розмова із соціальними працівниками чекає й на Віллоу та її друга з фотографії.

"Це буде не просто одна або дві бесіди, це буде серйозне розслідування, яке триватиме щонайменше місяць", - зауважив інформатор.

Нагадаємо, засудження інтернет-користувачів викликали фотографії, на яких Віллоу лежить на ліжку з напівоголеним 20-річним актором Мойзесом Аріасом.

Пізніше Джада-Пінкетт Сміт стала на захист доньки. Жінка заявила, що у фото немає нічого сексуально, а тих, хто вважає інакше назвала "потайними педофілами".

Фото з Facebook Вілла Сміта

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів