Чарлі Шин до Ріанни: Сільська дурепа

23 травня 2014, 11:30

Американський актор Чарлі Шин у притаманній йому відвертій манері "проїхався" по співачці Ріанні.

Він назвав артистку "сільською дурепою". Шин розсердився на Рірі через те, що вона відмовилася знайомитися з його нареченою.

Про неприємний інцидент він розповів у своєму Twitter.

Чарлі, його наречена-порнозірка Скотті та її друзі вечеряли в ресторані. В обраниці актора якраз був день народження. Дізнавшись, що в цьому ж закладі перебуває Ріанна, Шин вирішив зробити Скотті приємне та познайомити дівчину з її кумиром. Ріанна відповіла відмовою.


"Що ж, у відповідь ми отримали те, що надворі забагато папарацці, тож цього разу це просто неможливо… Цього разу? Цього разу? Дайте вгадаю, ми маємо призначити наступну випадкову, 11 мільйонів до 1 зустріч із нею на інший вечір?", - обурився Чарлі.

"Вибач, що ми недосить круті, щоби претендувати на благословення від Принцеси (чи то в цьому випадку Сільської дурепи)", - написав актор.

Як припустив Чарлі, дорогоцінні 84 секунди, які Ріанна не забажала їм приділити, знадобилися їй для того, щоби "прилаштувати на голові оту поганючу перуку". Маючи на увазі яскраво-рожевий боб, який останнім часом полюбляє носити Ріанна, Шин зазначив, що для Хелловіну ще зарано.

Актор дорікнув співачці пихою та браком поваги до інших.

"Ось тобі порада від справжнього ветерана цієї царини: як не хочеш, щоби тобі набридали, не виходь з дому!", - повідомив Шин.

Нагадаємо, не так давно в своєму мікроблозі Чарлі сварився на іншу зірку, Ештона Катчера.

Фото з Twitter Чарлі Шина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів