Мадонна звинуватила владу Малаві у брехні та корупції

27 травня 2014, 18:44

Американська співачка Мадонна розкритикувала уряд африканської країни Малаві.

Поп-зірка, яка всиновила звідти двох дітей, заявила, що вона особисто побачила всю глибину корумпованості влади цієї держави, повідомляє "The Telegraph".

Заяви Мадонни прозвучали після того, як президент Малаві Джойс Банда скасувала результати виборів і розпорядилася провести нові. За попередніми результатами, на них глава держави поступилася двом іншим конкурентам .

Як відомо, Мадонна виділила чималі кошти на будівництво в Малаві десяти початкових шкіл. Але коли співачка приїхала туди, щоб перевірити, як просувається справа зі школами, вона була дуже розчарована.


В уряді країни їй повідомила їй, що гроші були пущені на ремонт вже існуючих класів.

"Де ці десять шкіл? Не треба брехати всьому світу", - обурилася тоді Мадж.

Мадонна сказала все що думає про лідерку Малаві

Наразі ж, коментуючи останні події в країні, поп-зірка заявила:

"Мене дуже засмучує, що через дії президента жителі Малаві продовжують страждати. Проводячи благодійну роботу, я змогла оцінити всю глибину корупції в керівних органах Малаві. Можу тільки сподіватися, що все зміниться на краще. Громадяни країни заслуговують кращого".

Вважається, що керівництво Малаві змінило ставлення до Мадонни в гіршу сторону після того, як співачка відсторонила сестру президента від керівництва її фондом " Raising Malawi". Родичку лідерки країни запідозрили у нецільовому використанні 3,8 мільйона доларів.

До слова, торік під час візиту в Малаві Мадонна хотіла зустрітися з президентом. Але та відмовилася, заявивши, що співачка "хоче, щоб бідні люди танцювали перед нею".

Джойс Банда звинуватила поп-зірку в залякуванні і шантажі, а також у тому, що артистка "перебільшувала значення своєї допомоги" і вимагала ставлення до себе як до особливо важливої персони.

В останній візит американській артистці навіть не дозволили скористатися VIP-залом в аеропорту.

Мадонна відкинула всі ці "сміховинні звинувачення", заявивши, що ніколи не вимагала особливого до себе ставлення під час своїх візитів. Вона висловила жаль, що Джойс Банда "встала на шлях брехні".

А після невдачі з будівництвом шкіл співачка стала співпрацювати з благодійними організаціями в Малаві без посередництва влади.

Фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів