Президент Малаві: Мадонна третирувала держслужбовців

11 квітня 2013, 14:43

Схоже, маленька африканська країна Малаві ще довго не забуде приїзду поп-діви Мадонни.

Президент Джойс Банда в офіційному листі виклала свої зауваження щодо поведінки зіркової гості. Вона заявила, що артистка в ході свого візиту третирувала державних службовців, вимагаючи для себе "забагато уваги".

Про це повідомляє "Malawy Voice".

"Так, Мадонна є уславленим світовим музикантом. Але це накладає зобов’язання на уряд жодної з територій, де опиниться Мадонна, включаючи Малаві, забезпечувати їй урочистий прийом. Такий прийом, навіть як що вона його й заслуговує, влаштовується за власним рішенням, але не за зобов’язанням", - говориться в заяві Банди.


Як говориться в зверненні, іменита гостя "вперто вважає, що повинна завойовувати визнання за рахунок третирування державних службовців замість того, щоби виконувати на сцені пристойну музику".

Президент Малаві вважає, що Мадонна вимагала до себе надто багато уваги

Президент підкреслює, що доброта – це дещо не гучне. Коли ж вона не може такою бути, то це вже не доброта, а дещо інше, пише "Contact Music".

У листі припускається, що Мадонна, котра нещодавно заявила про те, що побудувала аж 10 шкіл у бідній країні, "бажає, щоби Малаві була довіку зв’язана ланцюгами зобов’язань та вдячності".

Нагадаємо, Мадонна та її діти, двоє з яких є уродженцями Малаві, пробули в Африці тиждень.

Подейкують, відлітала додому зірка не в доброму гуморі. Співачка розлютилася через те, що її, разом із іншими пасажирами, змусили чекати та проходити перевірку охорони.

Як повідомив речник Мадонни, артистку дуже засмутили такі заяви уряду Малаві, пише "The Guardian".

Він припустив, що причина може критися в тому, що сестра Джойс Банди нещодавно припинила очолювати гуманітарну організацію Мадонни в цій країні.

Фото Reuters, з сайту sabc.co.za

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів