Ума Турман і Тарантіно зустрічаються?

29 травня 2014, 16:17

Одіозному режисеру Квентіну Тарантіно та акторці Умі Турман приписують роман.

Кажуть, парочка нарешті почала зустрічатися через 20 років з дня виходу на екрани фільму "Кримінальне чтиво".

Про роман Квентіна та Уми пише "Us Weekly" з посиланням на джерела.

Зокрема, чутки про стосунки режисера та його музи почали поширюватися після того, як Тарантіно і Турман разом побували на Каннському кінофестивалі. Парочка була на церемонії закриття фесту 24-го травня, й, кажуть, зупинилася в одній віллі.


Інсайдер повідомив виданню, що роман між режисером і актрисою розвивається стрімко:

"Між ними палкі почуття, і нещодавно вони вирішили дати шанс цим стосункам. Тарантіно любив її всі ці роки. Їм давно треба було спробувати перейти на новий рівень".

Тарантіно и Турман разом?

Під час закриття кінофестивалю у Каннах на Турман була яскраво-жовта сукня в підлогу від модного будинку "Versace". Але найбільшу увагу публіки привертало не вбрання актриси, а те, як Квентін і Ума дивилися одне одному в очі і трималися заруки.

За день до цього, вони в компанії голлівудського актора Джона Траволти з'явилися на демонстрації фільму "Кримінальне чтиво", який двадцять років тому отримав Пальмову Гілку.

"Між ними завжди була прихильність. Просто вона постійно була зайнята іншими чоловіками, тому їхні стосунки не "вистрелили" раніше", - стверджує ще одне джерело.

До слова, 10 років тому в одному з інтерв’ю Турман розповіла про свої професійні та особисті стосунки з Квентіном:

"Я думаю, що ми з ним абсолютно різні люди, але нам все одно весело разом. Не думаю, що у нас могло б щось вийти, у нас різні перспективи. Він дуже екстраординарна і публічна особа, я ж інтроверт по натурі. У нас різні характери, але , хто знає... ".

Нагадаємо, Ума Турман була заміжня за Ітаном Хоуком. Шлюб з яким протривав шість років. Від нього у актриси залишилися дочка і син.

У 2007-му році Турман відсвяткувала заручини зі швейцарськім мультімільярдером Арпадом Буссоном, від якого у неї є майже дворічна дочка. Однак у квітні цього року з’явилася інформація, що Ума скасувала заручини з коханим.

Прінтскрін "Us Weekly"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів