Військовослужбовець розкритикував Гвінет Пелтроу

2 червня 2014, 12:28

Голлівудська актриса Гвінет Пелтроу опинилася в центрі скандалу через порівняння війни з троллінгом.

Спершу зірку публічно присоромила дружина екс-кандидата у президенти США Джона МакКейна Сінді, а тепер своє обурення висловив справжній військовослужбовець, повідомляє "Contact Music".

Сержант Брайан Сайкс з сил спецназу армії США розкритикував Пелтроу, яка невдало порівняла війну з Інтернет-троллінгом. Своє звернення військовослужбовець опублікував на сайті "Clash Daily".

"Дозвольте мені бути першим, хто зруйнує ваші фантазії: довга черга в " Starbucks", запізнення вашого водія на три хвилини, дефект на туфлях за 1200 доларів і невтішний твіт не сприймаються як складності в очах солдата", - написав сержант.


Сержант дав зрозуміти, що Гвінет й гадки не має, що таке справжня війна

"Я бачив, як ви й інші зірки на зразок вас в "шоу-бізнесі" настільки невпевнені в собі і морально слабкі, що пов'язуєте свої складні взаємини з Twitter з моїми товаришами, яким відірвало кінцівки, вони бачили, як застрелили, підірвали, спалили і знівечили їхніх друзів", - додав розгніваний Брайан.

Нагадаємо, минулого тижня Гвінет Пелтроу прирівняла критику в Інтернеті і троллінг до війни. ЇЇ слова піддали критиці численні користувачі соціальних мереж, назвавши це порівняння, як мінімум, недоречним.

Фото з Instgram Пелтроу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів