Пелтроу помогла Кортні Лав позбутися залежності

21 травня 2014, 12:54

Американська співачка Кортні Лав розповіла, як актриса Гвінет Пелтроу допомогла їй подолати залежність від рецептурних ліків.

Доленосним став один єдиний електронний лист від зірки "Закоханого Шекспіра".

Про це Кортні розповіла в інтерв’ю журналові "Grazia", повідомляє "Contact Music".

Як розповіла Лав, на препарат "Аддерал" у 2011-му році її підсадив один "божевільний психіатр". Жінка не могла подолати залежність від цих ліків.


"Зі мною було лихо. Я мала вибратися з цього. Один божевільний психіатр сказав мені, що я потребую їх (ліків), і я писала довгі несамовиті електронні листи, а ніхто зрозуміти не міг, про що це я. Я віддаляла від себе друзів", - поділилася Кортні.

Кортні Лав вдячна Гвінет Пелтроу

"Гвінет у мене вірила, вона сильна, і я надіслала їй божевільного електронного листа, а у відповідь отримала лише: "У тебе нема проблем із грішми та адвокатами?" Я не відповідала три дні і саме тоді я покинула "Аддерал", - розповіла співачка.

Подолати залежність було непросто, але допоміг секс – "багато сексу", зізналася Кортні.

"А потім я відповіла Гвінет і сказала: "Я не відповідатиму на ці питання", - бо, розумієте, у мене не все гаразд було з грішми та адвокатами – "але ніколи не забуду того, що ти спитала", - згадала Лав.

Коментуючи розлучення Гвінет із чоловіком Крісом Мартіном, Кортні зазначила, що вжите ними визначення "свідоме роз’єднання" – то несмак. Проте ці колишні чоловік та дружина люблять одне одного та намагаються зробити все по-хорошому, а це буває нечасто.

Нагадаємо, подейкують, Гвінет та Кріс, які мають двох спільних дітей, пройшли спеціальну процедуру духовного розлучення під керівництвом рабина.

Фото з Instagram Кортні Лав

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів